Kruidige lamskoteletten

Kruidige lamskoteletten

Heerlijk kruidige lamskoteltjes. Lekker bij koude en warme groenten.

De koteletjes bak je in olijfolie gaar, daarna voeg je voor de smaak een beetje boter toe. Als je de boter toevoegt nadat het vuur uit is, verbrandt de boter niet en is deze lekkerder en gezonder.

  • 4 Lamskoteletjes
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 10 gram boter
  1. Bestrooi de koteletjes met peper, zout en rozemarijn

  2. Verhit de olijfolie in een koekenpan

  3. Bak de koteletjes op rustig vuur in ca. 8 minuten gaar. Keer ze af en toe om.

  4. Voeg een klontje boter toe nadat je het vuur hebt uitgezet.

Diner
Mediterraan
Koolhydraatarm

Meld je aan voor de Alzheimer Preventie nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van:

• Tips en trucs om je risico op Alzheimer te verlagen

• De nieuwste wetenschappelijke inzichten op het gebied van preventie van Alzheimer

• Het Alzheimer Preventie Programma

Je hebt je aangemeld!