Goede supplementen bestellen

Er zijn heel veel soorten supplementen van heel veel verschillende merken. Ze zijn lang niet allemaal van goede kwaliteit. Om het je gemakkelijk te maken hebben we een goede leverancier geselecteerd. Dan ben je er zeker van dat je precies krijgt wat op het potje staat, niet meer en niet minder.

Door onderstaand formulier in te vullen krijg je een account bij Bonusan. Daarmee bestel je heel eenvoudig alle benodigde supplementen. En je krijgt 10% korting op je al je bestellingen!

Vul het formulier in en ontvang toegang

Aanhef:

8 + 7 =

Nadat je het formulier hebt ingevuld ontvang je binnen enkele uren een e-mail van Bonusan met je inloggegevens.

Boodschappenlijst staat klaar in je account

In je account staat een digitaal recept klaar met de supplementen uit het basispakket Alzheimer preventie, zodat het heel eenvoudig is om de juiste producten te kiezen. Uiteraard kun je zelf producten toevoegen of weghalen.

Basispakket Alzheimer preventie

Supplement Dosering
Multivitamine en -mineraal Dosering volgens de verpakking
Omega 3 capsules (DHA + EPA) Vul de omega 3 inname via vette vis aan met capsules, tot 1 à 2 gram per dag (2 gram als je Apoe4-drager bent of je vader/moeder Alzheimer heeft)
Magnesiumcitraat 150 mg per dag
Levertraan capsules (voor extra vitamine A en D) 1 capsule (1000 mcg vitamine A + 10 mcg vitamine D)
Vitamine C 1 gram per dag

10% korting, en je helpt ons

Je krijgt 10% korting op al je bestellingen via je account. Zo weet je zeker dat je altijd de laagste prijs betaalt. En bovendien help je ons, want wij krijgen van Bonusan een kleine commissie. Daarmee kunnen wij onze dienstverlening aan jou verbeteren. 

 

Waarom Bonusan?

Bij je keuze voor supplementen vinden wij het belangrijk dat je voor een goed merk kiest. Je krijgt dan beter opneembare vormen van vitamines en je kunt erop vertrouwen dat alles wat op het potje staat er ook inzit (niet meer en niet minder).

Er vindt vrijwel geen controle plaats op de productie van supplementen. De goede fabrikanten klagen daarover want er worden volgens hen veel slechte producten verkocht. Dit bericht van het UMC Utrecht gaat over de onbetrouwbaarheid van supplementen.

Je kunt erop vertrouwen dat alles wat op het potje staat er ook inzit (niet meer en niet minder.

Er zijn veel aanbieders van supplementen die heel veel soorten supplementen aanbieden in allerlei verschillende combinaties. Je ziet al snel door de bomen het bos niet meer.

Om jou een kant en klaar advies te kunnen geven hebben wij een keuze gemaakt. We hebben gezocht naar een goede Nederlandse A-merk fabrikant. Die hebben we gevonden: Bonusan. We zijn er geweest, we hebben ze gesproken en dat heeft ertoe geleid dat we vertrouwen in ze hebben.

Bonusan maakt al decennia lang supplementen, doet veel aan onderzoek en productontwikkeling en heeft veel kennis over wat supplementen kunnen doen voor je gezondheid.

Er zijn zeker ook andere goede aanbieders. Het is voor ons echter niet te doen om de verschillende assortimenten van alle aanbieders bij te houden.

Meld je aan voor de Alzheimer Preventie nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van:

• Tips en trucs om je risico op Alzheimer te verlagen

• De nieuwste wetenschappelijke inzichten op het gebied van preventie van Alzheimer

• Het Alzheimer Preventie Programma

Je hebt je aangemeld!