Dorte Kramers

Dorte Kramers

Leefstijltherapeut, docent leefstijl geneeskunde, heeft veel ervaring met het microbioom, laboratoriumonderzoek en over de werking van supplementen

Dorte is opgeleid als orthomoleculair therapeut, geeft les aan leefstijltherapeuten en ze weet veel van laboratoriumonderzoek op het gebied van chronische ziektes.

Ze is werkzaam bij een medisch laboratorium voor bloed-, urine en fecesonderzoek. Ze heeft veel kennis en ervaring over onze darmflora en het verbeteren daarvan. Ze helpt therapeuten om de lab-uitslagen goed te interpreteren en de juiste behandeling te kiezen. Ze heeft veel ervaring in de behandeling van chronische ziektes.

Dorte kwam in aanraking met leefstijlgeneeskunde via haar kinderen. Zij kregen beiden kort na hun geboorte last van eczeem en hadden astmatische klachten. Door koemelk uit hun menu te schrappen verdwenen de jeuk en roodheid volledig. Wat een opbaring was dat voor haar! Sinds 2014 is ze werkzaam als therapeut en opleider op het gebied van voeding en gezonde leefstijl. 

Meld je aan voor de Alzheimer Preventie nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van:

• Tips en trucs om je risico op Alzheimer te verlagen

• De nieuwste wetenschappelijke inzichten op het gebied van preventie van Alzheimer

• Het Alzheimer Preventie Programma

Je hebt je aangemeld!